Προσφορά!

UpVision

Original price was: 78,00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 39,00 €.

Συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλες σχεδιασμένο για τη βελτίωση της υγείας των ματιών. Η σύνθεσή του που αποτελείται αποκλειστικά από 100% φυσικά συστατικά, χωρίς χημικές ουσίες και συνθετικά, το καθιστά δημοφιλή επιλογή για όσους αναζητούν φυσικές λύσεις για τη φροντίδα των ματιών.

  • Βοηθά στη μείωση της φλεγμονής, της ερυθρότητας, της ξηρότητας και άλλων ενοχλήσεων των ματιών
  • Συμβάλλει στην ομαλοποίηση της παραγωγής δακρύων, η οποία είναι απαραίτητη για τη λίπανση και την άνεση των ματιών
  • Παρέχει πρόσθετη προστασία στον αμφιβληστροειδή και τον κερατοειδή από την υπεριώδη ακτινοβολία και άλλες επιβλαβείς πηγές φωτός
  • Διεγείρει την τριχοειδή κυκλοφορία στα μάτια και συμβάλλει στη διατήρηση της ενδοφθάλμιας πίεσης σε φυσιολογικά επίπεδα
  • Αναγεννά και αυξάνει τον αριθμό των φωτοευαίσθητων κυττάρων, βελτιώνοντας την οπτική οξύτητα και τη συνολική ποιότητα της όρασης
  • Ενισχύει τον κερατοειδή και τον αμφιβληστροειδή, προστατεύοντας την οφθαλμική δομή και μειώνοντας τον κίνδυνο εκφυλιστικών προβλημάτων που σχετίζονται με την ηλικία

 

Περιγραφή

Το UpVision αποτελεί ένα διατροφικό συμπλήρωμα, σχεδιασμένο με έναν συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων, αντιοξειδωτικών και φυτικών εκχυλισμάτων, ειδικά επιλεγμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες των ματιών σε θρεπτικά συστατικά. Οι κάψουλες αυτές στοχεύουν στην υποστήριξη της αποκατάστασης και διατήρησης της υγείας των ματιών, παρέχοντας τα σημαντικά θρεπτικά στοιχεία που συχνά απουσιάζουν από την καθημερινή διατροφή.

Γιατί χρησιμοποιείται το UpVision;

Το UpVision έχει σχεδιαστεί με σκοπό την αναγέννηση και αποκατάσταση των κυττάρων των ματιών, καλύπτοντας διατροφικές ελλείψεις που μπορεί να επηρεάσουν την όραση. Η ισχυρή φόρμουλα του περιέχει ένα μείγμα φυτικών εκχυλισμάτων, κλινικά αποδεδειγμένο ότι ενισχύει την υγεία των ματιών. Η συστηματική χρήση του UpVision προστατεύει τα μάτια από τις βλαβερές συνέπειες της καθημερινής έκθεσης σε ψηφιακές οθόνες, ηλεκτρονικές συσκευές και υπεριώδη ακτινοβολία, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της οπτικής λειτουργίας.

Πώς λειτουργεί το UpVision;

Οι κάψουλες UpVision δρουν στο σώμα μέσω μιας τριπλής διαδικασίας, με κάθε φάση να προσφέρει ειδικά οφέλη για την υγεία των ματιών:

Διατροφή των ματιών: Στην πρώτη φάση, τα συστατικά όπως οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά του UpVision παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη συντήρηση της υγείας των ματιών, διασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία τους και προλαμβάνοντας διατροφικές ελλείψεις που μπορεί να βλάψουν την όραση.

Ανακούφιση και υποστήριξη της οπτικής υγείας: Η δεύτερη φάση στοχεύει στην ανακούφιση κοινών προβλημάτων των ματιών, όπως η φλεγμονή και ο ερεθισμός. Τα ενεργά συστατικά του συμβάλλουν στη μείωση των ενοχλήσεων, ενισχύουν την παραγωγή δακρύων, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στα τριχοειδή αγγεία και σταθεροποιούν την ενδοφθάλμια πίεση, αντιμετωπίζοντας άμεσα τις αιτίες αυτών των ζητημάτων.

Βελτίωση και ενίσχυση της όρασης: Στην τελική φάση, τα συστατικά του UpVision προωθούν την αναγέννηση και ενίσχυση των φωτοευαίσθητων κυττάρων, ενισχύοντας την ποιότητα της όρασης. Επιπλέον, ενδυναμώνουν τον κερατοειδή και τον φακό, προσφέροντας επιπρόσθετη προστασία στον αμφιβληστροειδή από βλάβες που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Σε ποιους συνιστάται η χρήση του UpVision;

Το UpVision είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα ατόμων, όπως:

  • Αυτούς που χρησιμοποιούν γυαλιά ή φακούς επαφής καθημερινά.
  • Όσους δυσκολεύονται στην ανάγνωση μικρών γραμμάτων ή λεπτών κειμένων.
  • Άτομα που περνούν πολλές ώρες μπροστά σε οθόνες υπολογιστών, κινητών ή tablet.
  • Όσους δυσκολεύονται να διακρίνουν χρώματα ή να βλέπουν καθαρά σε χαμηλό φωτισμό, όπως το σούρουπο.
  • Αυτούς που βιώνουν κόπωση ματιών, κόκκινα μάτια ή αίσθημα κνησμού στο τέλος της ημέρας.

Επιπλέον, το UpVision είναι ωφέλιμο για όσους πάσχουν από:

  • Υπερμετρωπία, μυωπία και αστιγματισμό.
  • Προβλήματα όπως η επιπεφυκίτιδα και η ευθραυστότητα των οφθαλμικών αγγείων.
  • Απώλεια όρασης λόγω ηλικίας και άλλες κοινές οφθαλμικές δυσκολίες.
  • Σύνδρομο ξηροφθαλμίας και χρόνια οφθαλμική κόπωση.

Οφέλη από τη χρήση του UpVision

Η συστηματική χρήση του UpVision παρέχει πολλά σημαντικά οφέλη για την υγεία των ματιών, όπως:

  • Μειώνει τη φλεγμονή, την ερυθρότητα, την ξηρότητα και άλλες ενοχλήσεις των ματιών.
  • Βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής δακρύων, απαραίτητη για την ενυδάτωση και άνεση των ματιών.
  • Παρέχει προστασία στον αμφιβληστροειδή και τον κερατοειδή από την υπεριώδη ακτινοβολία και άλλες βλαβερές πηγές φωτός.
  • Ενισχύει την τριχοειδή κυκλοφορία στα μάτια και βοηθά στη διατήρηση της ενδοφθάλμιας πίεσης εντός των φυσιολογικών ορίων.
  • Προωθεί την αναγέννηση και αύξηση των φωτοευαίσθητων κυττάρων, βελτιώνοντας την οπτική οξύτητα και την συνολική ποιότητα της όρασης.
  • Ενισχύει τον κερατοειδή και τον αμφιβληστροειδή, προστατεύοντας τη δομή των ματιών και μειώνοντας τον κίνδυνο εκφυλιστικών προβλημάτων που σχετίζονται με την ηλικία.

Τι περιέχει το UpVision; Συστατικά και Στοιχεία

Κάθε κάψουλα του UpVision περιέχει μια καλά ισορροπημένη μείξη φυσικών και ενεργών συστατικών, όπως:

  • Ωμέγα-3: Αυτά τα λιπαρά οξέα, ειδικά το DHA και το EPA, είναι κρίσιμα για την υγεία των ματιών. Συμβάλλουν στην πρόληψη της ξηροφθαλμίας, της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας και μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για γλαύκωμα.
  • Ζεαξανθίνη: Ένα καροτενοειδές αντιοξειδωτικό που υπάρχει φυσικά στον αμφιβληστροειδή και λειτουργεί ως φίλτρο μπλε φωτός, προστατεύοντας τα κύτταρα της ωχράς κηλίδας από βλάβες που προκαλούνται από παρατεταμένη έκθεση σε ηλιακό και τεχνητό φως από ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Χαμομήλι: Γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, το χαμομήλι βοηθά στη μείωση του ερεθισμού των ματιών και ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ξηρότητας και της οπτικής κόπωσης, καταπραΰνοντας την φλεγμονή και την ερυθρότητα.
  • Εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιού: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά όπως οι προανθοκυανιδίνες, αυτό το εκχύλισμα ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία στον αμφιβληστροειδή, μειώνει το οξειδωτικό στρες και περιορίζει τον κίνδυνο οφθαλμικών παθήσεων που σχετίζονται με την ηλικία, όπως η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.
  • Εκχύλισμα λιναρόσπορου: Περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ιδίως το α-λινολενικό οξύ (ALA), το οποίο βοηθά στη μείωση της ξηρότητας των ματιών και της φλεγμονής, βελτιώνοντας έτσι τη συνολική υγεία των ματιών.
  • Βιταμίνες A, C και E: Αυτές οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την υγεία των ματιών. Η βιταμίνη Α είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή οπτικών χρωστικών στον αμφιβληστροειδή και την όραση σε χαμηλό φωτισμό. Η βιταμίνη C συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των αιμοφόρων αγγείων και στην παραγωγή κολλαγόνου, που είναι κρίσιμη για την ακεραιότητα των οφθαλμικών ιστών. Η βιταμίνη E ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στα μάτια και υποστηρίζει τη συνολική υγεία των οφθαλμών.
  • Ψευδάργυρος: Αυτό το μέταλλο ενισχύει την παραγωγή μελανίνης, παρέχει προστασία από βλάβες λόγω υπεριώδους ακτινοβολίας και υποστηρίζει τη διατροφή του αμφιβληστροειδούς, καθώς και τη σωστή λειτουργία του δακρυϊκού καναλιού.

 

Πώς να πάρετε το UpVision; Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Η συνιστώμενη δόση είναι 2 κάψουλες την ημέρα με άφθονο νερό, μία το πρωί και μία το βράδυ, κατά προτίμηση πριν ή μετά τα γεύματα.

Συνιστώμενη διάρκεια: Η προτεινόμενη διάρκεια λήψης είναι 4 εβδομάδες. Για έναν πλήρη κύκλο, χρειάζονται 3 φιάλες, καθώς κάθε φιάλη περιέχει 20 κάψουλες. Ο κατασκευαστής προσφέρει εκπτώσεις κατά την αγορά πολλαπλών φιαλών.

Επανάληψη κύκλου: Μπορεί να επαναληφθεί ο κύκλος έως δύο φορές το χρόνο, δηλαδή κάθε 6 μήνες, σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες του χρήστη.

Αντενδείξεις και παρενέργειες του UpVision

Παρενέργειες: Το UpVision δεν παρουσιάζει γνωστές παρενέργειες λόγω της 100% φυσικής σύνθεσής του. Παρόλα αυτά, υπάρχει πιθανότητα κάποιοι χρήστες να εμφανίσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε περίπτωση ευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά του.

Αντενδείξεις: Οι έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες καλό είναι να συμβουλευτούν τον γιατρό τους πριν χρησιμοποιήσουν το UpVision. Επίσης, συνιστάται ιατρική καθοδήγηση για άτομα με υπάρχουσες παθήσεις όπως προβλήματα στα νεφρά ή στο ήπαρ.

Τιμή του UpVision στην Ελλάδα και Κύπρο

Στην Ελλάδα και Κύπρο: 39 € ανά φιάλη των 20 καψουλών.

⚠️ Σημείωση: Η τιμή του UpVision περιλαμβάνει ήδη έκπτωση 50%. Προσοχή σε ιστότοπους ή βίντεο στο YouTube που προσφέρουν επιπλέον εκπτώσεις και σας προτρέπουν να ακολουθήσετε ύποπτους συνδέσμους, καθώς συχνά πρόκειται για απατηλές σελίδες.

Τιμή του UpVision σε Φαρμακεία

Το UpVision συχνά αναζητείται στα ελληνικά φαρμακεία, όπως το Φαρμακείο Γερμανός ή το Φαρμακείο Κολοκοτρώνη. Ωστόσο, το προϊόν δεν διατίθεται και δεν θα διατίθεται σε φαρμακεία ή άλλα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα και Κύπρο. Οι λόγοι είναι οι εξής:

  • Αποφυγή απομιμήσεων: Ο κατασκευαστής επιλέγει να παρακάμπτει τους μεσάζοντες λόγω της μεγάλης ζήτησης και της καινοτομίας του προϊόντος, ώστε να διασφαλίζεται ότι το προϊόν φτάνει απευθείας από το εργοστάσιο στον τελικό καταναλωτή.
  • Αποφυγή υπερβολικών τιμών: Κάποια φαρμακεία ή καταστήματα τείνουν να αυξάνουν σημαντικά τις τιμές προϊόντων με υψηλή ζήτηση, αναγκάζοντας τον τελικό καταναλωτή να πληρώνει υπερβολικά ποσά.

Επομένως, είναι μάταιο να αναζητάτε την τιμή του UpVision στο διαδίκτυο στα:

  • Φαρμακείο Γερμανός
  • Φαρμακείο Κολοκοτρώνη
  • Φαρμακείο Σκλαβενίτης

UpVision στο Skroutz ή Amazon: Είναι Αυθεντικό;

Σε πλατφόρμες όπως το Skroutz ή το Amazon, οποιοσδήποτε πωλητής στην Ελλάδα ή Κύπρο μπορεί να δημιουργήσει κατάστημα και να πουλάει τα προϊόντα του μέσω αυτών των πλατφορμών. Επομένως, η αγορά του UpVision από το Skroutz ή το Amazon ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ του προϊόντος, εκτός εάν:

  • Ο πωλητής είναι ο ίδιος ο κατασκευαστής.
  • Ο πωλητής παρέχει έγκυρο αριθμό υγειονομικής εγγραφής που επιτρέπει την εμπορία του προϊόντος στην Ελλάδα ή Κύπρο.

Χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις, η αυθεντικότητα του προϊόντος δεν είναι εγγυημένη. Υπάρχει πιθανότητα να αγοράσετε απομίμηση ή γενικό προϊόν. Συνεπώς, συνιστάται προσοχή κατά την αγορά από αυτές τις πλατφόρμες.

Πού να αγοράσετε το UpVision στην Ελλάδα και Κύπρο;

Για να εξασφαλίσετε την αυθεντικότητα του προϊόντος χωρίς κίνδυνο, θα πρέπει να αγοράσετε το UpVision μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα και ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Μεταβείτε στην επίσημη σελίδα UpVision για Ελλάδα και Κύπρο:
    • Πατήστε το κουμπί “Αγορά από τον Κατασκευαστή” που βρίσκεται στην αρχή αυτής της σελίδας.
  2. Καταχωρήστε την παραγγελία σας: Συμπληρώστε το όνομά σας και τον αριθμό τηλεφώνου σας στη φόρμα παραγγελίας.
  3. Επιβεβαίωση παραγγελίας: Μέσα σε λίγες ώρες, ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσει την παραγγελία σας και να σας δώσει διεύθυνση αποστολής.
  4. Αποστολή προϊόντος: Ο κατασκευαστής θα σας στείλει το προϊόν μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών, όπως η DHL ή η UPS. Πληρώνετε κατά την παραλαβή του προϊόντος.
  5. Έτοιμο! Μόλις παραλάβετε το προϊόν, δοκιμάστε το.

Ποιος είναι ο κίνδυνος να μην αγοράσετε το UpVision από την επίσημη σελίδα του κατασκευαστή;

Ο κύριος κίνδυνος είναι να μην αποκτήσετε το αυθεντικό προϊόν, αλλά κάποια απομίμηση. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, υπάρχουν πολλές απατηλές ιστοσελίδες που σας κατευθύνουν σε μέρη όπου μπορεί να βρείτε απομιμήσεις ή γενικά προϊόντα.

Είναι ασφαλές να αγοράσετε από την επίσημη σελίδα του κατασκευαστή;

Ναι, είναι ασφαλές. Δεν διακινδυνεύετε τα χρήματά σας και δεν απαιτείται παροχή στοιχείων πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο διαδίκτυο. Πληρώνετε κατά την παραλαβή του προϊόντος.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα ✔️

  • Παρασκευάζεται από φυσικά συστατικά, κατάλληλο για όσους θέλουν να αποφύγουν χημικά και συνθετικά προϊόντα.
  • Χωρίς παρενέργειες χάρη στη 100% φυσική του φόρμουλα.
  • Εύκολα εντάσσεται στην καθημερινή ρουτίνα χωρίς ανάγκη ιατρικών επεμβάσεων ή χειρουργικών πράξεων.
  • Δεν απαιτείται ιατρική συνταγή.
  • Ασφαλής αγορά χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, με πληρωμή κατά την παραλαβή.

Μειονεκτήματα ❌

  • Διαθέσιμο μόνο για online αγορά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή.
  • Δεν υπάρχει τμήμα για παράπονα στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή.
  • Απαιτείται η αγορά πολλών φιαλών για έναν πλήρη κύκλο, που μπορεί να είναι άβολο για κάποιους χρήστες.
  • Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάμεσα στους χρήστες λόγω της 100% φυσικής φύσης του προϊόντος.

Λειτουργεί το UpVision ή είναι απάτη; Είναι Αληθινό ή Ψεύτικο;

Η σύνθεση του UpVision περιλαμβάνει πραγματικά αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μέταλλα και φυτικά εκχυλίσματα που έχουν αποδειχθεί κλινικά ότι υποστηρίζουν την αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας των ματιών. Ωστόσο, δεδομένου ότι το προϊόν περιέχει φυσικά συστατικά, λάβετε υπόψη τα εξής για να αποφύγετε απογοητεύσεις:

  • Ενώ η σύνθεση και τα συστατικά του συμπληρώματος έχουν αποδειχθεί κλινικά αποτελεσματικά για πολλούς χρήστες, τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Κάποιοι χρήστες μπορεί να παρατηρήσουν σημαντικές βελτιώσεις στην όρασή τους, ενώ άλλοι μπορεί να δουν μικρότερη ή καθόλου διαφορά.
  • Να είστε επιφυλακτικοί με τη “συναισθηματική διαφήμιση” που χρησιμοποιείται από κάποιους πωλητές για την προώθηση τέτοιων προϊόντων στο διαδίκτυο (κυρίως μέσω Facebook και TikTok).
  • Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε το αυθεντικό προϊόν από την επίσημη ιστοσελίδα, καθώς υπάρχουν πολλές απατηλές σελίδες στο διαδίκτυο που πωλούν ΨΕΥΤΙΚΑ ή ΓΕΝΙΚΑ προϊόντα με υποβαθμισμένα συστατικά.
  • Το UpVision δεν πρέπει να θεωρείται πανάκεια. Θα πρέπει να το βλέπετε ως ένα πολύτιμο εργαλείο για την υποστήριξη της υγείας των ματιών, προσφέροντας μια φυσική φόρμουλα που βοηθά στη σωστή λειτουργία και καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες των οφθαλμικών κυττάρων.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

  • Παραδίδετε σε κάθε μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου; Ναι, η παράδοση πραγματοποιείται στην πόρτα σας.
  • Σε ποιες ώρες μπορώ να κάνω την παραγγελία μου; Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε ώρα και ημέρα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή.
  • Μετάνιωσα και δεν θέλω το προϊόν, μπορώ να το ακυρώσω; Δυστυχώς όχι. Εξαιτίας του τρόπου λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου, εάν καλέσετε για ακύρωση παραγγελίας, η κλήση σας μπορεί να απορριφθεί. Επομένως, βεβαιωθείτε πριν επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας ότι πραγματικά θέλετε να παραλάβετε το προϊόν.
  • Πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να παραδώσουν το προϊόν μου; Συνήθως η παράδοση γίνεται την επόμενη ημέρα και μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 7 εργάσιμες ημέρες. Σε σπάνιες περιπτώσεις, λόγω υψηλής ζήτησης, η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει έως και 10-15 ημέρες.
  • Τι συμβαίνει αν δω καλύτερη τιμή σε άλλη σελίδα; Πιθανότατα πρόκειται για γενικό προϊόν ή απομίμηση.
  • Πού μπορώ να βρω την καλύτερη τιμή; Η καλύτερη τιμή προσφέρεται απευθείας από τον κατασκευαστή. Ο κατασκευαστής έχει προσφορές όπως 3 προϊόντα στην τιμή των 2 ή 5 προϊόντα στην τιμή των 3. Εάν δείτε προσφορές σε σελίδες όπως το Skroutz ή το Amazon, ελέγξτε ποιος είναι ο πωλητής για να αποφύγετε να αγοράσετε γενικές εκδόσεις. Για να αποφύγετε τους κινδύνους, μπορείτε να κάνετε απευθείας την αγορά σας από την επίσημη σελίδα του κατασκευαστή πατώντας το κουμπί “Αγορά από τον Κατασκευαστή” στην αρχή αυτής της σελίδας.

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “UpVision”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.